• Afspraakplanner

Met een paar simpele muisklikken heeft u een afspraak met CV-tec gemaakt via onze online afspraakplanner:

 • Voor het uitvoeren van onderhoud aan uw CV-ketel
 • Voor het oplossen van een storing aan uw CV-ketel

Online afspraakplanner


Door middel van bovenstaande formulier kunt u online zelf uw afspraak inplannen voor het tijdens kantooruren (maandag-vrijdag) tussen 08:00-17:00 uur (op basis van de tijdsblokken / ) laten uitvoeren van onderhoud, dan wel het verhelpen van een storing.

 • De maker van de afspraak is verantwoordelijk voor de betaling van de uitgevoerde werkzaamheden, die contant met de monteur dient te worden afgerekend (tenzij anders overeengekomen). Dit principe geldt tevens in de situatie waarin een aanverwante partij betrokken is zoals een huisbaas; ook in deze situatie is de maker van de afspraak verantwoordelijk voor contante betaling van de uitgevoerde werkzaamheden aan de monteur (tenzij anders overeengekomen). Levering van diensten/goederen op rekening geschiedt uitsluitend na beoordeling door een kredietverzekeraar.

Het online maken van een afspraak werkt als volgt:

 1. 1 Please select a service

  Klik op Book Now in de regel met als kop Onderhoud dan wel Storing

 2. 2 Pick a date and time

  Selecteer de gewenste datum en vervolgens het gewenste aanvangstijdstip (aangeduid als available starting time) van een tijdsblok van 4,5 uur (u kunt kiezen tussen de tijdsblokken en uur). In dit tijdsblok (lees: op enig moment tussen de begin- en eindtijd van het geselecteerde tijdsblok) komt onze monteur bij u langs voor het uitvoeren van het onderhoud / verhelpen van de storing.

  Klik op Next

  Indien gewenst kunt u in het afspraakformulier aangeven dat u een half uur vóór de komst van de monteur een telefonische notificatie wenst te ontvangen.

 3. 3 Provide information

  Voer in de velden Uw naam, E-mailadres, Telefoonnummer en Adres uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens in. In het veld Merk CV-ketel selecteert u het merk CV-ketel, en in het veld Type CV-ketel voert u de model-/typegegevens in. Indien het een storing betreft dan kunt u - indien bekend - in het veld Storingscode de storingscode invullen. Desgewenst kunt u aanvullende informatie verstrekken via het veld Aanvullende opmerking. Indien u wenst om een half uur vóór de komst van de monteur gebeld te worden, plaats dan een vinkje bij Telefonische notificatie.

  Klik vervolgens op Done

  U ontvangt vervolgens een bevestigings e-mail met de gegevens van de gemaakte afspraak. In de betreffende e-mail treft u een hyperlink aan waarmee u, indien gewenst, de afspraak kunt verplaatsen of annuleren, alsmede hyperlinks voor diverse agenda-systemen (zoals Google Calendar, Outlook Calendar, Apple Calendar, etc.) waarmee u de afspraak naar uw eigen agenda kunt kopiëren.